20 x wellness in Nederland

Jan en Janneke Sinot
ISBN 9789089891631
Paperback
192 pagina’s, € 15,95
Uitgeverij Terra-Lannoo

Toe aan een portie gezonde ontspanning? Ga saunahoppen!
In dit boek nemen Jan en Janneke Sinot de lezer mee naar de mooiste wellnesslocaties in Nederland. Van kleinschalige hotel- en city spa’s tot een authentieke hamam, van een rustiek kuuroord tot grote wellnesscomplexen waar je aan een dag niet genoeg hebt.

  • Uitgebreide beschrijvingen van twintig unieke wellnessplekken in Nederland, een bezoekje meer dan waard.
  • Volop informatie over bijzondere saunabelevenissen. Een edelstenenmassage, een groentepakking, visjes die dode huidcellen van je lijf knabbelen, een oosters modderritueel, een sneeuwgrot, een douche met donder en bliksem – en nog heel veel meer.
  • Met veel tips om gezond en lekker uit eten te gaan in de leukste restaurantjes in de buurt. En met de mooiste logeeradressen voor het ideale relaxweekend. 

Sinds Jan en Janneke Sinot in 1997 met een prijsvraag een wellness-uitje wonnen, zijn ze fervente saunagangers. Ze reizen stad en land af op zoek naar de heerlijkste plekken en behandelingen. Ze zijn de initiatiefnemers van Saunahoppen.nl en schrijven voor diverse bladen en websites over wellness. Beiden zijn als jury verbonden aan Löyly4you, het Nederlands kampioenschap ‘handdoek wapperen’.

20 x wellness in Nederland is te bestellen door het overmaken van € 15,95 + € 1,95 verzendkosten op rekeningnummer 5877083 ten name van SINOT VOF. Vergeet daarbij niet uw adresgegevens en de titel te vermelden. U krijgt het boek dan binnen een paar dagen toegestuurd. Bij een bestelling van meerdere exemplaren of titels tegelijk hoeft u uiteraard niet steeds opnieuw de verzendkosten te betalen.