Genieten met je baby

Jan en Janneke Sinot
ISBN 9789089892171
Gebonden en volledig geïllustreerd in kleur
128 pagina’s, € 9,95
Uitgeverij Terra-Lannoo

Dit boek biedt allerhande leuke ideeën om te genieten samen met je baby van 0 tot 18 maanden. Van babymassage tot voorlezen en van computeren tot ezelwandelingen. Met leuke spelletjes als wiebelbeest, kiekeboe en billenbijter. En met heel veel ideeën om er samen op uit te trekken, zowel dicht bij huis als verder weg.

Als trotse moeder van een nieuwe wereldburger komt er heel wat op je af. Je moet je kindje voeden en warm genoeg aankleden. Je moet luiers verschonen en misschien de opvoeding wel zien te combineren met een baan of de zorg voor andere kinderen. De periode van zwangerschaps- en bevallingsverlof levert je weliswaar een paar maanden ‘vakantie’ op maar zo voelt dat beslist niet. Alles draait immers om je baby. Vergeet niet om tussen al dat luiers verschonen door ook nog te genieten. Ga dansen, ga zingen. Trek eropuit met je baby!

Dit boek is niet alleen voor mama’s. Niet voor niets kijken veel vaders uit naar het moment dat ze dingen met hun baby kunnen gaan ondernemen. In hun beleving is dat vaak vanaf een jaar of twee, wanneer er duidelijke interactie is. Maar vaders kunnen al leuke dingen doen met hun baby als hij nog maar een paar maanden oud is. Ook opa’s en oma’s kunnen met dit boek volop genieten van hun kleinkind.

Bestellen
Genieten met je baby is uitverkocht. Wij werken nu aan andere, mooie boeken. Vooral al ghostwriter. Onze namen zie je dan ook niet terug in de bestsellerlijsten, maar boeken van onze hand staan er geregeld in!