Lovende woorden

Een greep uit de uitspraken van opdrachtgevers over SINOT – tekst & pr:

 • Cor Schutjes (lifestylemagazine ‘the art of living’)
  “Voor deze opdracht zoeken we iemand die de klant goed aanvoelt. En dat kan niemand zo goed als jij.”
 • Maureen Knobben (Galerie Maureen Knobben)
  “Chapeau! Wat een mooi artikel, prachtig! Het is de mooiste tekst die tot nu toe over mij en mijn galerie geschreven is. SUPER!”
 • Helma van Heeswijk (POS Professional Office Support)
  “Bedankt voor de elevator pitch en de tekst voor de verkoopbrief. Ik ben er heel content mee. Ik heb er meteen al een opdracht mee binnengehaald.”
 • Albert Sonnevelt (Sonnevelt Opleidingen)
  “Wauw … wat een gaaf artikel. Ik zit het met blosjes op mijn wangen te lezen. Het is altijd weer een feest om met je te werken!”
 • Antoine Schraven (SpaOnline)
  “Hierbij wil ik je nog even bedanken voor het boekje 20 x wellness in Nederland. Het is een mooi, duidelijk en overzichtelijk boekje dat op een leuke manier is geschreven. Ook wil ik je complimenteren met de kennis die je hebt op wellnessgebied. Van het gezellige gesprek dat ik met je mocht hebben, is vooral je enthousiasme me erg bijgebleven. Het warme hart dat je de wellnesswereld toedraagt, kan alleen maar positief uitpakken voor zowel de ondernemers als de gebruikers van alle spa’s in Nederland (en daarbuiten).”
 • Peter Saerens, LannooCampus
  “Ik was blij verrast met zo’n grondige correctie!”
 • Rosaline Ratering(tekstschrijver en vitaliteitsdeskundige)
  – “Ik ben blij dat we gaan samenwerken. Je bent een echte vakvrouw en heel inspirerend voor mij ook. Met jou over taal en puntjes en kommaatjes praten is allesbehalve saai, je straalt echt passie uit en dat is mooi.”
  – “Het is altijd zo’n geruststelling voor mij dat je mijn teksten helemaal foutloos maakt, zodat ik mijn klanten echt topkwaliteit kan leveren. Als tekstschrijver word je immers ‘afgerekend’ op de puntjes op de i. Een professionele eindredactie is onmisbaar als je topkwaliteit wilt leveren en jij maakt van ruwe diamanten bewerkte pronkstukken!”
  – “Je hebt geweldig goed werk gedaan. Klasse! Jouw kennis van de Nederlandse taal en je haviksogen zijn echt geweldig.”
 • Ingrid Busch (inwoner van Waalre)
  “Beste Janneke. Bravo! Dat was een stukje naar mijn hart, over die bomen. De foto is ook een topper! Wat goed dat ze jou hebben, daar bij die krant!”
 • Lieven Defour (Uitgeverij Lannoo)
  “Ik wil je van harte bedanken voor jouw rake ingrepen en jouw zeer flexibele manier van samenwerken. Ik hoop in de toekomst nog dikwijls bij je te mogen aankloppen.”
 • Billio Nic (kunstenaar †)
  “Fantastisch! Ik vind dit het beste verhaal ooit over mij geschreven.”
 • Laurens De Keyzer (schrijver en journalist)
  “Graag wil ik je danken voor en gelukwensen met de buitengewoon zorgzame manier waarop je mijn schamele vruchten (…) behandelt, om niet te zeggen koestert. De meeste van je suggesties zetten de puntjes op de i en intussen raak je tot mijn vreugde niet aan de toon van de stukjes, iets wat me aan het eind veel herstelwerk bespaart.”
 • Carrie Rhoe & Arjan Tensen (Boers Juwelier)
  “Het is een fantastische tekst, onze complimenten. Wij zijn dik tevreden met het resultaat.”
 • Irene Herbers (tekstschrijver en reisjournalist)
  “Goede teksten. Fijne schrijfstijl. Bondig, helder, fris, overzichtelijk. Fijn dus. Wat heerlijk dat vertrouwen. Goede mensen moeten we in ere houden!”
 • Huub van den Boogaard (Ego-lifestyle)
  “Ik vind het een van de beste verhalen die ik tot nu toe over de Ego gelezen heb. Het geeft precies aan hoe wij Ego beleven.”
 • Bram De Vos (Uitgeverij Lannoo)
  “Ik ben het helemaal eens met je grammaticale analyse, en was zelf ook al zo ver gekomen. Ik vind je voorstel waarmee je de knoop doorhakt echter geniaal.”
 • John Beeren (Restaurant de Bokkedoorns)
  “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het een uitstekend verhaal vind.
  Leuk en vlot geschreven.”
 • Ron Oostenenk (Ontop B.V.)
  “Je hebt er een mooi stukje van gemaakt! Goed leesbaar, juist ook voor mensen die weinig tot niets van haarden en kachels en de afvoersystemen weten. Proficiat!”
 • Herman Cole (reisauteur)
  “Mijn Reisgids Noord-Italië ligt in de boekhandel. Dat het in menig opzicht zo’n mooi boekje is geworden, is in ruime mate ook de verdienste van de redacteur.”
 • Judith Schellingerhout (Uitgeverij Terra-Lannoo)
  Over Ellen Sinot (°1993), de jongste aanwinst van ons tekst- en pr-bureau:
  “Ik heb de blog van jouw dochter gelezen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van haar schrijfstijl. Natuurlijk zijn er wel vaker trotse ouders die vertellen ‘dat hun kind zo leuk schrijft’, maar in dit geval is het echt zo!”
  —> Het resultaat ligt sinds februari 2011 in de boekhandel: IQ te koop!
 • Nanda van den Acker (Eierkunst)
  “Ik wilde je bedanken voor de supermooie tekst van het artikel in het ED. Héél oprecht, subtiel en bescheiden. Het hoorde precies bij mij!”
 • Joris van Bommel (Torresol)
  “Bedankt voor de tekst. Het resultaat is perfect, we zijn er heel blij mee dat het interview op deze manier is verwoord.”
 • Edwin de Haas (Algemeen Directeur, eigenaar CanvassCompany)
  “Voor mijn boek Sales beter de baas! heb ik Janneke Sinot in de arm genomen als ghostwriter/redacteur. De samenwerking verliep bijzonder prettig en professioneel. Ook ben ik onder de indruk van haar vermogen om in de geest van een ander te schrijven. Ik schat in dat er maar weinig mensen zijn die haar, in een samenwerking om ‘even’ een boek te schrijven, evenaren.”
 • Joost Zonneveld (Telefacing)
  “Wil je een professionele uitgever interesseren voor je boek? Dan heb je een goed publicatievoorstel nodig. BoekenBusiness-docent Janneke Sinot heeft ons hiermee fantastisch geholpen. Met als resultaat dat we uit meerdere uitgevers konden kiezen. Dat bezorgde ons een riante onderhandelingspositie. We tekenden het contract van Pearson Education en vonden in haar een professionele partner. De titel van ons boek? Telefacing – Het nieuwe acquireren. Het is een mooi verzorgde uitgave geworden. Kortom: een prachtig visitekaartje voor ons bedrijf.”
 • Jeroen Gerats (Body Biz)
  “Graag wil ik Janneke aanbevelen vanwege haar kennis en netwerk binnen de nederlandse wellness-wereld en om de goede kwaliteit van haar artikelen en het nooit missen van een deadline!”