Redactie & Correctie

Een tekst geschreven maar niet helemaal zeker van uw zaak? Laat ons er met een professionele blik naar kijken. Als echte pietjes-precies pakken wij uw tekst aan, we zorgen dat uw boodschap helder wordt verwoord en passen zo nodig de structuur aan. Zo weet u zeker dat uw lezer de tekst foutloos onder ogen krijgt, dat alle puntjes op de i staan en dat de tekst prettig leesbaar is.

Bij SINOT – tekst & pr hebben we ruim ervaring met het redigeren en corrigeren van teksten. Niet de minsten onderwierpen hun pennenvruchten aan ons kritisch oog: van topkoks als de Boxy’s, politici als Mark Eyskens en Dries van Agt tot paus Benedictus XVI.

Wat is correctie?
Bij het corrigeren van een tekst letten we op spelling, grammatica en interpunctie. Nadat wij er met ons ‘rode potlood’ overheen zijn gegaan, hebt u een foutloze tekst.

Wat is redactie?
Naast een foutloos taalgebruik letten we bij het redigeren ook op de formulering, de stijl en de structuur van de tekst. Het resultaat is een heldere tekst, lekker leesbaar tot de laatste letter.

Portfolio Redactie
Algemeen – Lifestyle & kunst – Management – Multimedia – Reizen/toerisme – Religie/zingeving

Portfolio Correctie
Algemeen